S-a dat AMNISTIA!!!

Toate canalele TV vuiesc în aceste zile cu știri despre grațiere și amnistie. Opinia publică este împărțită în cel puțin două tabere, unii pro, alții contra. Rar găsești un om liber care să spună că nu-l interesează acest subiect. amnistie

Televiziunile, ca și în oricare altă afacere, caută să tragă fiecare foc la oala ei, sunt doi ani îndată de cât fac emisiuni despre pușcării. Aduc invitați fel de fel, unii aruncă lacrimi de crocodil și doresc să arate cât de mult le pasă, alții bat cu pumnul în masă și strigă cât îi șine gura: „fără iertare, fără grațiere!”, bucuroși fiind în inima lor că n-au fost încă prinși și arestați.

Lucruri din acestea care mai de care se petrec la TV, așa cum am scris mai sus cam în ultimii doi ani. Cei direct vizați de tot acest circ – deținuții, unii cu mai multă școală, alții cu mai puțină, stau ore în șir urmărind toate aceste emisiuni, făcând rating și băgând bani în buzunarele domnilor de la TV.

Când e vreo emisiune despre pușcării nu auzi musca în penitenciar, toți deținuții sunt ochi și urechi, se termină emisiunea și toți se duc la culcare bucuroși, căci poate se va gândi și la ei cineva și vor ajunge și la ei acele condiții demne de trai ale secolului XXI, despre care ne vorbesc cei care ne conduc.

După câte o astfel de emisiune dis de dimineață a doua zi îi auzi pe deținuți vorbind și dezbătând cele urmărite la TV cu o seară înainte, fie în plimbător, ori pe secție fiecare își dă cu părerea.

Sunt atât de confuzi acești oameni și îi auzi pe unii dintre ei vorbind anumite lucruri de ai impresia că s-a uitat televizorul la ei și nu ei la televizor.

Personal nu cred în promisiunile oamenilor, oamenii sunt așa cum zice vorba românească, oamenii sunt supuși diferitelor slăbiciuni, sunt înșelători, au diferite interese care de multe ori nu coincid cu bunăstarea ta. Așadar, rar găsești omul care să-ți dorească binele.

Sunt atât de detașat de tot ce se vorbește la TV și în presă despre grațiere și amnistie, încât sunt plin de pace și bucurie în orice moment, sunt de multe ori întrebat de către colegii mei deținuți de zâmbesc atât. Am un motiv și am să vi-l spun, nu mă îngrijorează nimic pentru că eu am fost deja amnistiat! Atenție! Nu grațiat, pentru că asta ar însemna că mi-ar rămâne dosar și cazier, ci am fost amnistiat total, ceea ce înseamnă că tot ce am făcut rău, toate greșelile și păcatele mele au fost șterse odată pentru totdeauna, fără să mai rămână măcar amintite undeva, am cazierul curat!

Poate mă veți întreba, cum s-a întâmplat asta pentru că încă sunt în pușcărie? Sigur că sunt aici și voi mai fi atât timp cât va trebui, eu nu aștept să fiu eliberat din pușcărie pe baza unei grațieri sau amnistii pentru că eu am ca Tată pe Dumnezeu și știu că nu voi sta în închisoare nicio secundă mai mult sau mai puțin decât va îngădui El. Hotărât așa va fi!

Dar mai important ca orice eu am fost amnistiat total, așa cum am scris mai sus, prin ceea ce s-a petrecut acum 2000 de ani prin actul de clemență divin numit „Răstignirea Domnului Iisus Hristos!” Actul meu de amnistiere nu a fost scris cu cerneală, ci cu sângele scump și sfânt al Mântuitorului meu drag, Iisus Hristos.

Știu că tot ceea ce își dorește un deținut este să fie eliberat din pușcărie, dar acestea sunt gânduri mărunte pentru că dorința noastră, fie liberi, fie după gratii, ar trebui să fie „amnistierea tuturor păcatelor și greșelilor noastre” care se poate face doar prin credința în unicul Fiu al lui Dumnezeu și anume în Iisus Hristos.

Zice Sfânta Scriptură în Evrei 9:26 că Domnul Iisus „S-a arătat o singură dată ca să șteargă păcatul prin jertfa Sa”. Prin ceea ce a făcut El pentru mine astăzi sunt un om iertat de păcat, de greșeală, amnistiat de tot ceea ce am făcut rău, slăvit să fie Numele Său!

Poate cineva ar încerca să mă contrazică, dar n-ar reuși pentru că aceste lucruri nu le spun de la mine, ci stau scrise în Sfânta Scriptură

Evanghelia Domnului Iisus este în mod special Vestea Bună a amnistierii și grațierii păcatului și greșelilor din viețile noastre, cu condiția ca noi să acceptăm această mână întinsă.

Care deținut nu ar accepta să întindă mâna să primească mult așteptata grațiere, care din păcate nu mai vine pentru că a fost promisă de oameni, iar oamenii așa cum știm sunt înșelători.

Însă ne stă la dispoziție Unul care nu înseală, care nu amăgește și care are de oferit ceva mai mult decât grațirea, Domnul Iisus Hristos îți promite astăzi amnistia pentru viața trăită în păcat, albirea cazierului tău și un loc în Împărăția Lui pentru veșnicie, ce zici? Așa-i că e cea mai bună ofertă auzită vreodată?

Nu știu ce vei crede după ce vei citi aceste rânduri, poate vei zice că am înnebunit sau poate vei lua de bună ce ai scris aici. Indiferent de opinia oricui adevărul va rămâne același iar eu mă bucur în fiecare zi de ceea ce a făcut Iisus Hristos în viața mea, tu poți spune la fel despre tine?

Dacă răspunsul e nu, te încurajez să îi ceri să te elibereze și pe tine.

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, liberi sau închiși, guvernați sau oameni normali.

2 gânduri despre „S-a dat AMNISTIA!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s