Am nevoie de AJUTOR!

Am nevoie de un pic de sprijin din partea dumneavoastră, pentru a putea continua să scriu articole pentru blogul personal. Cât am fost închis în România mi-a fost mult mai ușor: scriam fiecare articol pe hârtie și-l trimiteam prin poștă unui frate drag din Botoșani, pe nume Motora Marius, care apoi îl transcria pe computer și îl trimitea printr-un mail fratelui Andrei, care are bunăvoința să se ocupe de blog și care își dă mereu silința ca scrisorile mele să ajungă în cele din urmă în format electronic și să poată fi citite pe blogul personal.

Acum situația stă un pic altfel, am fost transferat într-o închisoare din Londra (Marea Britanie), ceea ce face ca să-mi fie foarte greu, spre imposibil, să-i scriu fratelui Motora, care locuiește în Botoșani, de două ori pe săptămână. De aceea, încerc să găsesc o persoană care locuiește în Marea Britanie și care este dispusă să primească scrisori o dată sau de două ori pe săptămână de la mine, scrisori care sunt de fapt articole pentru blog, și care trebuie transcrise de pe hârtie pe computer, apoi trimise prin mail fratelui Andrei care le pune online. Este o procedură anevoioasă, dar absolut necesară pentru a putea ține în viață blogul și pentru a putea scrie în continuare ceea ce îmi pune Dumnezeu pe inimă spre a împărtăși cu voi toți, care vă luați câteva minute pe săptămână sau pe lună pentru a citi ceea ce scrie, ce-i drept, un deținut, dar care trebuie să știți că scrie din toată inima.

Acest blog a fost deschis în urma dorinței mele de a ajuta, în timp s-a dovedit a fi în primul rând un ajutor pentru mine și vreau să mulțumesc Domnului pentru asta.

În tot acest timp în care am scris pentru acest blog – aproximativ un an de zile – am primit fel de fel de mesaje de la cei care citesc, am primit mesaje în care eram aspru judecat (le-am meritat), am primit mesaje în care eram aspru înjurat (probabil că le-am meritat și pe acestea), dar am primit cu mult mai multe, foarte multe mesaje în care eram încurajat să continui să scriu, pentru că multe din scrisorile mele au fost pentru unii cititori un real suport, dau slava lui Dumnezeu pentru asta!

Într-un an de zile acest blog a fost vizitat de aproape 170.000 de ori, dacă e puțin sau mult nu știu, dar vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest proiect care există doar prin voia Sa.

Am dorința să vă scriu mai multe gânduri, întâmplări, lucruri minunate pe care le face Dumnezeu pentru și cu mine. În drumul meu spre libertate, spre familie, spre o viață normală, se pare că mai am de petrecut ceva timp după gratii și de vizitat încă câteva închisori, de data aceasta fiind închis în Uk. Mă rog și am nevoie de susținere în rugăciune din partea celor care au pe inimă să se roage pentru ca Dumnezeu să-mi dea puterea și înțelepciunea pentru a împărtăși și altor deținuți din Evanghelie, pe care Domnul Iisus mi-a descoperit-o. De asemenea, mă rog ca Dumnezeu să mă folosească în continuare după voia Lui și să deschidă ușă de Cuvânt aici unde mă aflu acum, în pușcăria din Londra.

Aștept răspunsurile acelora dintre dumneavoastră care credeți că aveți timpul și răbdarea necesară să mă ajutați în a vă scrie în continuare.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost sau îmi sunteți aproape într-un fel sau altul. Domnul Iisus să vă binecuvânteze cu tot ceea ce știe El că este mai bine pentru dumneavoastră. Slăvit și mărit să fie Domnul!

9 gânduri despre „Am nevoie de AJUTOR!

  1. Am citit emailul si urmaresc toate mesajele pe care le trimiteti
    Am doua surori credincioase in Uk care sunt dornice sa ajute. Cum sa va pun in legatura cu ele?

    Apreciază

    1. Te rog sa vorbesti cu surorile tale daca sunt dispuse sa scrie la computer scrisorile si dupa aceea te rog trimite-mi adresa lor de acolo, unde sa fie trimise scrisorile. Apreciem raspunsul prompt! 🙂

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s