Noi doi și… BIBLIA

Dumnezeu ne-a învățat să trăim frumos, să ne iubim, să ne respectăm, tot El ne-a dat o a doua șansă ca familie. Tot ce suntem astăzi, suntem pentru că există cu certitudine un Dumnezeu căruia îi pasă de fiecare familie de pe acest pământ. Cât de frumos a așezat El pe bărbat și femeie la un loc, i-a învățat să se iubească, le-a dăruit copii, i-a învățat să îi crească, i-a numit FAMILIE.

Toate acestea El le-a făcut în dreptul familiei noastre prin Biblie, Cuvântul Său! Această minunată Carte ne-a dat reperele morale de care aveam nevoie pentru a putea fi cu adevărat o familie. Astăzi nu doar familia este atacată ci și Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu. După opinia unora este „demodată, nerelevantă, de domeniul evului mediu”.

Cum poți numi „nerelevant” ceva ce schimbă astăzi viețile oamenilor în bine? Familia noastră stă mărturie că Biblia face bine și suntem gata oricând și în orice context să spunem tuturor despre acest adevăr.

Încurajez public pe oricine care a avut o experiență personală, în care Dumnezeu prin Biblie l-a ajutat, a purtat de grijă, a reabilitat viața să scrie public. Să nu vă fie rușine să mărturisești despre acest Adevăr!

Biblia nu este o poveste!!!

Un gând despre „Noi doi și… BIBLIA

Lasă un răspuns