Zi de naștere din nou!

Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua în care te-ai născut și cea în care te întâlnești cu Iisus.

Unul din oamenii religioși importanți ai zilelor în care Iisus era pe pământ vine la El căutând cu sinceritate Adevărul. „Dacă cineva nu se naște din nou nu poate intra în Împărăția lui Dumnezeu” este răspunsul Domnului Iisus pentru el. Acest om rămâne stupefiat și întreabă: cum ar putea cineva să se nască din nou, ar putea el intra în pântecele mamei lui, matur fiind?

Sigur că nu acesta este răspunsul. Nașterea din nou este aceea, care odată produsă în viața ta, are puterea să te țină departe de ce este rău, ajutându-te să alegi binele în mod conștient.

O naștere din nou este o înnoire a tot ceea ce ai gândit, ai simțit, ai iubit până la momentul acela.

Nașterea fizică e una, iar cea spirituală este alta. Domnul Iisus Hristos este categoric cu privire la acest subiect, fără naștere din nou nu există mântuirea sufletului.

Nu vă lăsați amăgiți că veți putea fi salvați din „ghena care arde veșnic” de faptele voastre bune, de anumite intervenții omenești către divinitate ale liderilor religioși, de slujbe religioase, de banii plătiți de către familie în urma înmormântării voastre. Iisus Hristos, Cel prin care a venit mântuirea în lume, ne spune cum stau lucrurile, ca făcând astfel să nu putem fi amăgiți.

Mă bucur de fiecare dată când vine ziua mea de naștere, dar îmi saltă inima de bucurie de câte ori mă gândesc la ziua când m-am întâlnit cu Hristos.

Mai multe despre nașterea din nou poți afla studiind cele patru Evanghelii. Dacă chiar ești interesat, în Biblie vei găsi Adevărul despre ce trebuie să faci.

Fii binecuvântat!

6 gânduri despre „Zi de naștere din nou!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s