Hristos în online

Mă întorc de la București, sunt la volan de câteva ore, conduc și mă gândesc, un pic îngrijorat, ce-i drept, (știu că nu-i creștinește să scrii sau să spui că ești îngrijorat, dar când ești răspunzător de plata lunară a salariilor a peste 40 de oameni în contextul crizei actuale, crede-mă că te îngrijorezi fără să vrei asta).

La un semafor din orașul Roman, deschid Facebook-ul și îmi apare LIVE slujba de la biserica Renovatio (nu le fac reclamă, redau o întâmplare adevărată). Dau volumul la tare și continui să conduc, ascultând pe fratele Florin Ianovici predicând despre îngrijorare, amărăciune, frică etc. stări din acestea cu care diavolul caută să ne lovească zilnic. Am ascultat peste 30 de minute pe Dumnezeu vorbind prin acest om, am primit încurajarea de care aveam nevoie, în momentul în care aveam nevoie și mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceasta.Am înțeles că toată îngrijorarea mea nu face două parale și nu voi rezolva nimic îngrijorandu-mă, pe când încrederea mea în Dumnezeu face și rezolvă toate problemele, indiferent de natura lor.

Ce vreau să transmit, este că BISERICA poate face o treabă extraordinară în Online, fraților predicați Cuvântul lui Dumnezeu folosind internetul, nu vă mai poticniți în tehnologie. Oamenii au nevoie de Cuvânt, de încurajare, de îmbărbătare, iar unii care pot fi folosiți de Dumnezeu, refuză, doar pentru că nu le vine bine tehnologia. Diavolul știe să folosească internetul pentru a promova mizeria, pornografia și altele de genul acesta, iar cei care iubesc pe Dumnezeu se rușinează sau din alte motive evită să predice în Online.

Dumnezeu să binecuvânteze cu înțelepciune și curaj pe creștini, pentru ca aceștia să folosească internetul ca un instrument de vestire a Cuvântului lui Dumnezeu.

3 gânduri despre „Hristos în online

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s