Continuăm să ne rugăm pentru Daniel

Am reușit să discut din nou cu Daniel, în seara aceasta. M-a rugat să fac un nou apel către cei care cred că rugăciunea poate face diferență, să continue să îi aducă cauza înaintea lui Dumnezeu.

„Valea umbrei morții” în care se află Daniel este probabil departe de a se sfârși foarte curând, iar el este conștient de acest lucru. Însă la fel de conștient este de puterea lui Dumnezeu, de capacitatea lui Dumnezeu de a face diferența în situația grea prin care el trece.

Mă bucură atitudinea lui Daniel, mă bucură faptul că are puterea să ceara ajutor, să deschidă gura și să strige către Dumnezeu, care (atenție) este Singurul care poate să îl izbăvească. Mi-a povestit despre cum se simte, starea lui nu este una încurajatoare… la două zile după operație are dureri mari acolo unde a fost operat.

O veste bună totuși este aceea că doctorii i-au spus chiar acum câteva momente că nu va mai trebui să sufere o a doua operație pentru a-i fixa oasele gleznelor. I-au făcut examen radiologic și au hotărât că nu mai este nevoie de intervenție chirurgicală. Era bucuros pentru acest lucru.

Starea generală a sănătății lui nu este una încurajatoare, însă încurajatoare în acest moment este starea lui de spirit. I-am spus și lui, și scriu și aici, personal sunt încurajat de atitudinea lui Daniel, de maturitatea cu care el tratează această situație și de faptul că, deși se află într-o situație grea, o situație prin care niciunul dintre noi nu și-ar dori vreodată să treacă, el dă dovadă de curaj.

Cu siguranță Daniel este un luptător, a luptat cu dârzenie pentru crezul său, luptă cu aceeași tărie pentru sănătatea lui, luptă pentru familia lui. Mă repet: sunt încurajat de modul în care răspunde acestei mari provocări.

Sunt convins că toată această atitudine pozitivă, pe care Daniel o are, se datorează bunătății lui Dumnezeu și rugăciunii celor care v-ați făcut un pic de timp pentru a vă ruga pentru el. Această atitudine plină de speranță, pe care Daniel o arată, sunt sigur că va face diferența în ce privește recuperarea sa.

Totodată, mi-a spus cât este de recunoscător pentru cei care i-au scris mesaje, mi-a zis:

„Sunt mii de oameni, Ghiță! Mii de oameni care se roagă, care mi-au arătat suportul lor, oameni din toate categoriile sociale și din toate denominațiunile. Sunt copleșit de numărul mare de mesaje și de susținerea lor, înseamnă mult pentru mine”.

În ce mă privește, pe mine și familia mea, apropiați ai mei, vom continua să ne rugăm, să stăm alături prin tot ce putem de Daniel și de ce nu… de ai săi.

Închei aici, încurajându-vă din nou pe cei care credeți cu adevărat că Dumnezeu ascultă rugăciunile, continuați să îl aduceți înaintea lui Dumnezeu pe acest om atunci când va rugați.

Doamne, îndură-te de Daniel…

2 gânduri despre „Continuăm să ne rugăm pentru Daniel

  1. Domnul Isus sa te vindece si toata nădejdea sa ți-o pui in El. Fii binecuvantat Daniel si îmi pare rau sa aud în aceste condiții despre tine.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s