La mulți ani cu Iisus, fiule !

De dimineață l-am dus la școală. De fiecare dată, înainte să coboare din mașină în fața școlii, ne dăm mâna și ne rugăm. Așa suntem noi, procedăm astfel crezând cu toată inima că Dumnezeu i-a seama.

Azi, pentru că face 10 ani de viață, i-am mulțumit lui Dumnezeu pentru Levi și l-am binecuvântat în Numele Domnului Iisus pentru tot restul vieții lui.
L-am binecuvântat așa cum făceau patriarhii Vechiului Testament, punând mâinile peste el, cerând lui Dumnezeu protecție, milă, îndurare și binecuvântare.

Într-o vreme în care cei care ne conduc se joacă cu inocența copiilor noștri prin grozăviile de legi pe care ni le bagă pe gât, e musai să cerem protecția și binecuvântarea lui Dumnezeu peste generația tânără.
Ținta politicilor progresiste și anticreștine care se practică astăzi în Europa și în România este fără îndoială generația de mâine. Întunericul a înțeles că investind astăzi în copii, va avea mâine oameni de bază care să îl ajute la planul său antihristic.
Nu sunt fabulații, sunt realități! În curând, în Parlamentul României se va vota o lege prin care așa zisa „educație sexuală” (mai mult dezinformare și ducere în eroare) pentru școlari va fi impusă de către statul român fără ca părinții să poată decide dacă își lasă sau nu copiii să ia parte la astfel de ore, practic ni e va îngrădi dreptul de a alege pentru pruncii noștri.
Sunt părinți din România interesați de acest subiect (dacă da, aveți aici link-ul unde puteți semna o petiție în acest sens, măcar atât putem face și noi) sau sunt ignoranți ca apoi peste ani să regrete că nu au luat atitudine împotriva asaltului progresist asupra valorilor creștine ale familiei.

Cred că e musai să ne binecuvântăm copilașii în fiecare zi, să cerem lui Dumnezeu în fiecare zi protecția Lui peste ei, peste mintea și trupul lor.

Prin harul lui Dumnezeu am împreună cu soția mea Adriana patru feciori, destul motiv pentru a ne deschide gura (sau laptopul după caz) și a vorbi măcar împotriva acestor legi care sunt realizate special pentru a lovi în inocența și frumusețea copiilor noștri.

Țineți cont de acest aspect și notați cuvintele următoare: IDEOLOGIA DE GEN este otrava pe care doresc să o administreze copiilor noștri cei care solicită introducerea în școli a orei de educație sexuală.

Se tot promovează ideea că creștinii conservatori sunt depășiți și nu știu să-și crească odraslele. E interesant cum promotorii acestor idei sunt dintre cei care ne conduc și care din păcate nu au copii.
„Toată lumea știe cum să crească copiii, cu excepția persoanelor care îi au” spunea J. ORourke fiind bineînțeles ironic.

De ce aș vrea să primesc sfaturi despre cum să-mi cresc copiii de la cineva care dintr-un motiv sau altul nu îi are, de ce aș vrea să-i îi dau pe micuți pentru a fi educați pe mâna unui stat condus de oameni care nu simt și nu au simțit niciodată responsabilitatea de tată sau mamă apăsând pe umerii lor?

Rămâne să ne întrebăm fiecare dintre noi, cei care suntem părinți, cei cărora ni s-au dat aceste minunate daruri din partea lui Dumnezeu, numite copii.

Zilnic îi binecuvântez și cer protecție divină peste pruncii noștri, vă îndemn să luați în serios acest aspect și să puneți Numele Domnului Iisus peste copiii voștri în fiecare zi, în fiecare moment.

La mulți ani Levi Ignat, Dumnezeu să te binecuvânteze!

3 gânduri despre „La mulți ani cu Iisus, fiule !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s