Un tată persecutat

Redau mai jos un articol dintr-un ziar american, o întâmplare recentă, adevărată, care ne arată unde se poate ajunge curând și în România.

Un tată din Canada arestat pentru că a îndrăznit să o numească pe fiica lui „ea” și nu „el” așa cum i-a cerut un tribunal canadian.

Marți, tatăl unei fete biologice care crede că este băiat a fost adus înaintea unei instanțe canadiane iar ulterior a fost dus la închisoare după ce procurorul general al British Columbia a emis un mandat de arestare pentru dispreț, după ce tatăl a insistat să se refere la fiica sa ca „fiică” a sa și a folosit pronumele „ea”.
Robert Hoogland, din Surrey, Columbia Britanică, are o fiică de 14 ani. În februarie 2019, Curtea Supremă din Columbia Britanică, Canada, a dispus ca fata să primească injecții cu testosteron fără a obține consimțământul părinților. „Curtea a mai declarat că, dacă oricare dintre părinții ei se referă la ea folosind pronume feminine sau i se adresează cu numele ei de naștere, vor fi considerați vinovați de violență în familie”, a notat ziarul The Federalist.
Când era în clasa a șaptea, școala fetei a îndemnat-o pe fată să-l vadă pe psihologul Dr. Wallace Wong, care i-a recomandat fetei să înceapă să ia hormoni sexuali încrucișați la 13 ani. Tatăl fetei a citat pretinsa istorie a fiicei sale cu probleme de sănătate mintală și a refuzat să acorde permisiunea . Medicii de la BC Children’s Hospital au decis că fata ar trebui să primească injecții cu testosteron.
Tatăl fetei, deranjat de posibilele efecte ale terapiei hormonale, a obiectat, dar unul dintre medici l-a informat că consimțământul fetei era suficient pentru ca ea să înceapă să primească hormonii.
Tatăl fetei a răspuns cerând în instanță oprirea tratamentului, însă judecătorul Gregory Bowden a respins solicitarea în februarie 2019 pe motiv că fata „are dreptul exclusiv să consimtă la tratament medical pentru disforia de gen”, adăugând „Încercarea de a convinge (fata) să renunțe la tratamentul pentru disforie de sex; adresându-se (fetei) după numele său de naștere; referindu-se la (fată) ca fată sau cu pronume feminine, fie pentru el direct, fie pentru terți; va fi considerată violență în familie în temeiul art. 38 din Legea dreptului familiei. ”
Tatăl fetei a reacționat: „Guvernul mi-a preluat drepturile părintești. Ei o folosesc (pe fată) ca și cum ar fi un cobai într-un experiment… Va fi spitalul pentru copii din British Columbia lângă ea în 5 ani când va realiza ce greșeală a făcut și va respinge identitatea sa masculină? Nu, nu vor fi. Nu le pasă. Vor doar numere, cât mai mulți copiii să distrugă. ”

Ziarul canadian The Federalist citează:

În seara deciziei judecătorului Bowden, tatăl fetei a acordat un interviu pentru The Federalist în care se referea la fiica sa ca la o fată, „pentru că este o fată”. ADN-ul ei nu se va schimba prin toate aceste experimente pe care le fac. ” Citând această declarație ca fiind suficientă pentru încriminarea tatălui fetei – Curtea Supremă a BC l-a condamnat pe Clark pentru „violență în familie” în aprilie 2019.

Judecătorul Francesca Marzari a emis chiar un ordin care autoriza arestarea lui Clark „fără mandat” de către orice ofițer de poliție care l-ar putea prinde, motivul fiind același, că acesta sa referit la fiica sa „ca fată sau cu pronume feminine”.

În ianuarie 2020, Hoogland și-a pierdut apelul legal pentru a opri procesul de transformare din fată în băiat prin care se afla fiica sa; Curtea de Apel BC a decis că comentariile lui Hoogland nu constituiau chiar violență în familie, ci „în general îl obligă pe tată să recunoască și să se refere la (fata) ca bărbat” și i-a interzis să vorbească cu mass-media.

Hoogland (tatăl fetei) a declarat pentru Federalist în februarie 2020:
„Am avut un copil perfect sănătos acum un an și acel copil perfect sănătos a fost modificat și distrus fără niciun motiv întemeiat. Nu se poate întoarce niciodată la a fi o fată în corpul sănătos pe care ar fi trebuit să o aibă. Va avea pentru totdeauna o voce mai joasă. Va trebui să se radă pentru totdeauna din cauza părului facial. Ea nu va putea avea copii … Uneori vreau doar să țip, astfel încât alți părinți și oameni să … să înțeleagă ce se întâmplă. Sunt sute sau mii de copiii distruși de statul canadian in fiecare an, nu numai al meu, ci, în cazul meu, cu adevărat copilul meu are viața ruinată „.

Hoogland a realizat două interviuri video cu comentatori canadieni pe YouTube. Primul a fost eliminat, dar al doilea, împreună cu Laura-Lynn Thompson, nu a fost inițial sters deoarece Thompson a refuzat să facă acest lucru. Judecătorul Michael Tammen de la Curtea Supremă din Columbia Britanică a dispus ca interviul lui Thompson să fie retras. Când prezentatoarea TV Laura Thompson a refuzat, poliția a fost trimisă la ea acasă.

„Judecătorul (Tammen) l-a avertizat pe tată că, în cazul în care vor exista alte încălcări ale interdicțiilor și ale ordinelor judecătorești, avocații adolescentului ar putea reveni în instanță și vor solicita ca acesta să fie citat pentru disprețul instanței și să aibă consecințe grave.” ziarul Vancouver Sun a raportat.

La 4 martie 2021, Tammen a emis din nou un mandat pentru arestarea lui Hoogland (tatăl fetei) sub acuzația de dispreț. Înainte să se predea, Hoogland a declarat pentru ziarul The Post-Millennial:
„Poate că salvarea copiilor este un vis. . . dar nu cred! În timp ce conduceam, am văzut copii plimbându-și câinii, am văzut copii jucându-se împreună și am văzut o generație care are nevoie de părinții lor mai mult ca niciodată! Am vizitat toate casele familiei mele … locuri în care am crescut în copilărie. Mi-am amintit cât de mult îmi iubeam părinții și cât de mult aveam nevoie de protecția lor. ”

Tatăl fetei a creat o pagină de GoFundMe
pe care a scris :

Autoritățile de extrema stânga din Canada au emis un mandat de arestare pentru mine joi, 04 martie! Mă lupt cu extrema stângă pentru acuzația de neascultăre civilă! Acum mă întorc în instanță pentru un proces penal care va dura cel puțin cinci zile. . . În perioada 12-16 aprilie. Procesul care m-ar putea pune în închisoare timp de până la cinci ani pentru că am spus adevărul despre abuzul asupra copiilor sponsorizat de stat. . . Sunt blocat să împărtășesc orice videoclipuri în acest moment care se opun sterilizării copiilor! Vă rog să urmăriți videoclipul pe care în cele din urmă am putut să-l postez! Sunt părintele „canadian” din acest documentar!

În curând, România se va confrunta cu astfel de anomalii, este vremea să ne rugăm fierbinte pentru țară, pentru lumea întreagă. Doar Dumnezeu mai poate opri astfel de aberații nebunești care distrug generațiile viitoare. Doamne ai milă!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s