Tupeu extrem

Există la momentul actual o organizație online formată din atei și sataniști, care pe data de 12 august 2021, au organizat un eveniment online la nivel mondial care se cheamă „Global Middle Finger to End Christianity”, prin care organizatorii au cerut oamenilor de pretutindeni să ridice degetul mijlociu către Cer în semn de sfidare a lui Dumnezeu.

Dorința lor este să pună capăt creștinismului de pe pământ, să convingă cât mai mult creștini că nu există Dumnezeu transformându-i astfel în atei.

Pare șocant? Probabil că da, însă privind la vremurile pe care le trăim și la ceea ce ne spune Scriptura (Apocalipsa 16: 10,11) ar trebui să nu ne mai mire absolut nimic din cele care se petrec astăzi în lume.

Cred că astăzi, mai mult ca oricând, nevoia de rugăciune este cel puțin la fel de mare precum tupeul acestor oameni.

Sigur că noi, creștini fiind, deși suntem deranjați de atitudinea acestor oameni, avem datoria să ne rugăm pentru ei.

Mesajul meu către cei care au astfel de apucături este că Dumnezeu îi iubește! Îi iubește atât de mult, încât a dat pe Singurul Său Fiu să moară pentru ei.
Dumnezeu, în dragostea Lui, vine după inimile voastre, iar cine e în planul Său de mântuire nu va putea scăpa de valul imens de iubire. Nu puteți voi să-L înjurați, cât poate El să vă iubească.

Tentative din acestea de discreditare a Dumnezeului Suveran, a creștinismului, a creștinilor, au tot existat… Dumnezeu există și va exista! Creștinismul, precum și creștinii, există și prin voia lui Dumnezeu vor continua să existe. Aceasta este o realitate, fie că place, fie că nu.

Dumnezeu să aibă milă milă de toți acei nefericiți care frustrați peste măsură îi adresează sau îi vor adresa injurii!

Publicitate

Un gând despre „Tupeu extrem

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s