VIDEO + FOTO: Ghiță Ignat, împreună cu un grup de deținuți, la Biserica Emanuel Suceava

Astăzi, 14 mai 2017, Ghiță Ignat, împreună cu un grup de deținuți din Penitenciarul Botoșani au participat la părtășia Bisericii Emanuel Suceava – cartierul Burdujeni. A fost un program deosebit, pentru că în cadrul acestei părtășii 34 de persoane au încheiat legământ cu Dumnezeu în apa botezului, potrivi învățăturii Sfintei Scripturi.

În cadrul acestui program, Ghiță Ignat a avut un mesaj biblic rostit în fața bisericii, mesaj filmat de Sorin Mihalescul:

Împreună cu grupul au cântat spre slava lui Dumnezeu:


Iată și câteva fotografii surprinse în timpul ieșirii lor de astăzi:

Un gând despre „VIDEO + FOTO: Ghiță Ignat, împreună cu un grup de deținuți, la Biserica Emanuel Suceava

  1. Am fost unul din cei binecuvintati care s-a rugat ca iesirea fratilor din penitenciar sa se aprobe. Si s-a aprobat. Suntem coordonati de un Dumnezeu care intelege intensitatea trairilor noastre. Au fost in casa de rugaciune citiva oameni care traiau drama de a vedea pe cel drag fara a avea dreptul sa-l atinga si cele 3 ore au fost clipe.
    In asemenea situatii intelegem valoarea libertatii. Invatam sa-i pretuim mai mult pe cei care ne iubesc. Mai pe sus de toate acestea este nadejdea ca sntem liberi in Hristos si avem speranta ca va veni si ziua eliberarii. Unii se vor duce la casele lor…altii n-au avut niciodata o casa. Oare citi se vor gasi, ca dincolo de binecuvintarile rostite sa fie familie si loc de adapost pentru cei care au fost abandonati de familie sau n-au avut niciodata o familie?
    Cit mai lucram la raspunsurile validate de Dumnezeu rostim binecuvintari peste autoritatile care au facut posibila aceasta intîlnire, peste fratii din penitenciar si cei implicarti in aceasta forma de evanghelizare!
    Toata gloria este a Lui Dumnezeu!
    Remus Termen

    Apreciază

Lasă un răspuns