Opinia unui politician român despre Domnul Iisus Hristos:

Opinia unui politician român despre Domnul Iisus Hristos:
„Un copil. Sărac şi provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinereţe şi o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinţii lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinţii să fi fost căsătoriţi, doar logodiţi.” Iulian Bulai, deputat USR

Să mă revolt? Să îmi exprim în vreun fel indignarea? Să cer creștinilor care l-au votat o minimă explicație? Nu are nici un rost, nici una din cele scrise mai sus. În schimb am să-i spun domnului Bulai că Iisus Hristos e mai mult decât l-a dus pe dumnealui inima să scrie.

Iisus este mult mai mult, dar dvs nu aveți de unde să știți, pentru că acest Iisus despre care scrieți într-un mod cel puțin batjocoritor nu vi s-a descoperit personal încă.
Nu puteți ști mare lucru despre o persoană pe care nu o cunoașteți personal. Așadar, singurul lucru pe care îl puteți face este să vă dați cu părerea, în cazul dvs într-un mod batjocoritor.
Problema este că Iisus pe care îl batjocoriți și scumpa Lui mamă nu sunt nici colegii dvs de partid, nici cei din parlament, nici cei cu care ați bătut mingea în fața blocului sau cu care ați păscut gâștele.

Iisus este dincolo de orice ar putea să cuprindă mintea noastră, suntem prea puțin înzestrați intelectual (vb. despre mine) pentru a putea înțelege pe deplin cine a fost și cine este Iisus Hristos.
De aceea, nu voi scrie lucruri pompoase pentru a mă da rotund, nu voi veni cu argumente de soiul celor aduse de înțelepți sau de cei cu studii teologice, ci voi scrie câteva chestiuni personale, din care vă las pe dvs să trageți concluzia despre cine este Iisus.

Când am falimentat și când nu mai aveam bani nici măcar pentru scutece la copil „acest copil sărac” Iisus a făcut ce a făcut și ne-a pus pe masă pâinea de toate zilele, pâine de care ne bucurăm și pe care o primim și astăzi, tot din mâna Lui.

Când am fost la un pas de a divorța de scumpa mea soție și de a ne fi distrus căminul, „acest copil ai cărui părinți nu erau căsătoriți legitim” în mod miraculos a așezat familia noastră la un loc, salvând-o de la divorț. Astfel, astăzi ne bucurăm de un cămin fericit cu 4 copiii grozavi.

Când am fost la un pas de moarte, ghici ce s-a întâmplat? Același Iisus Hristos și-a întins mâna Lui bună și m-a lăsat cu viață.

Când am căzut în cel mai întunecat hău din viața mea, o puteți numi depresie, nimeni nu m-a înțeles, nimeni, mai puțin o Persoană, ați ghicit, același „copil dintr-o familie ciudată” pe nume Iisus Hristos, m-a scos la liman, m-a pus pe picioare, m-a strâns în brațe, m-a numit frate, m-a făcut om! Mai mult decât atât, acum doua mii de ani și-a dat viața pentru mine, de bună voie, într-un mod cu totul mărinimos și altruist. Acesta este Iisus Hristos pentru mine, domnule Bulai.

Nu știu dacă prin aceste cuvinte am reușit să vă schimb părerea în ceea ce îl privește pe Domnul Iisus, dar eu zic că măcar am încercat.
Mă doare, domnule Bulai, nu vă scriu din alt motiv, mă dor cuvintele dvs, de aceea am îndrăznit să vă scriu. Mă doare, în primul rând pentru dvs, mă doare pentru cei care gândesc ca dvs și pentru cei care iau de bună cele pe care le-ați scris.

Puteți fi sigur de un lucru și anume, că eu mă voi ruga pentru dvs, mă voi ruga sincer ca acest „copil sărac” să vă îmbogățească inima, să vi se facă de cunoscut, să Îl întâlniți personal, să vă împrieteniți cu El. Credeți-mă, vă poate face mult bine! De fapt, vă poate face binele pe care nimeni altcineva din cer sau de pe pământ nu vi-l poate oferi.

Închei aici, precizând că indiferent de opinia dvs deplasată, indiferent de oricare alte păreri batjocoritoare (de două mii de ani încoace sunt mulți cei care L-au batjocorit) Iisus Hristos rămâne Domn, Mântuitor și Dumnezeu! Iar dacă nu credeți lucrurile acestea cât sunteți încă în viață, cu siguranță le veți afla ca fiind adevărate, când veți fi nevoit să stați față în față cu El. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

4 gânduri despre „Opinia unui politician român despre Domnul Iisus Hristos:

  1. ISUS este puterea, ISUS e imparat. El este mielul bland si sfant,..Mielul sacrificat.EL l-a salvat pe om, murind crucificat…Si totusi in a treia zi in glorii a-nviat. Aceasta nu-i poveste, totu-i adevarat,…Slujeste cu credinta buna, Domnului preainalt. Si Tatalui din ceruri faptura i se-nchina,…Urmati-L frati toti pe ISUS si-aveti VIATA DEPLINA!!!

    Apreciază

  2. O învățătoare i-a pus pe copiii săi să scrie „Cine este pentru tineISUS? Toți au scris ce au crezut fiecare,La sfârșit învățătoarea spus:Cel mai frumos răspuns este următorul:Pentru mine este ca zahărul din ceai pe care mămica îl pune dimineața în cană.Nu îl vezi dar îl simți!❤️🙏🙏🙏

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s